Pages

Friday, December 26, 2014

A Little Hello for You

Good Morning, guys! :D

Brrr...disini dingin.. Dari kemaren hujannya ga berhenti (well, ga selebay itu juga sih :p). Kadang hujannya lebat banget, kadang cuma gerimis doang. Mungkin mataharinya lagi ngambek ya hahaha
As you know, bulan Desember ini memang identik dengan hujan. But why there is no December Rain like a November Rain? (abaikan -_-). Dulu waktu kecil aku sering ngayal, coba aja ada salju yang turun, trus aku bakal bikin snowman (aha! My favorite part hehe), trus malemnya duduk di perapian sambil minum coklat hangat. Well, what an imagination haha :D

Eh by the way, udah liat desain blog (?) aku yang baru belum? Aku pengen mengubah template blog ini jadi simpel aja sih sebenernya, trus pengen ada bunga-bunga hehehe. Pengen sesuatu yang new and fresh-looking gitu. Jadi karena ini template blog belum pernah diganti sejak satu tahun yang lalu, anddd...you know, I'm getting bored hahay so I decided to change the whole template and layouts to the simple floral template. I love it!

So what do you think about my blog's new template? Feel free to write your thought in the comment box^^ thank you and happy (long) holiday everyone!.


Xoxo.
P.s: Did I mention 'happy holiday' to you? Haha. I'm so excited!

Tuesday, December 23, 2014

Cute Girl's Style

Whoopsy whoopsyy :D hello bloggers!

Nah jadi tadi aku lagi main Instagram, then scrolled it down and I found something cute about kiddie fashion. Pakaiannya lucu-lucu dan ngegemesin tau hahaha. Yep, kids nowadays are so fashionable, right?. Apalagi hashtag 'ootd' makin populer, jadi kita tau gimana fashion saat ini. (But I rarely post myself with an 'ootd' 's. Because yeah I found its so nowadays :p haha)

Nih ada beberapa kid's style yang aku suka setelah mengacak-acak Instagram haha

Pretty School Girl



Oh my! Manis banget ya? :D Aku suka banget sama gayanya, cute dan vintage gitu. Cardigan kuningnya serasi banget sama roknya. And the socks and those vintage shoes, I love the colors! Stylenya mirip aku ya? *huek* haha :p

The Cowboy Girl



Pas liat foto yang ini, aku inget Hannah Montana... Mirip ya gayanya sama Hannah Montana?. I love the way she bend her knee and leaned to the old car. And look at the fur vest and those boots! So fashionable.

Chic Little Girl



Aww. She is so beautiful, isn't she? Stylenya keren bangettt. And her leather skirt serasi sama bootsnya. Oh, the ribbon on her hair is so cute. 

Pinky Beanie Girl


I love her pink beanie and legging. Cantik ya :D dan sweater baby pink-nya lucu banget. Aku suka liat ekspresinya gemeeessh hihihi

Miss Fancy


Yellow and blue? A perfect combination! She is so pretty and bright, right? Gayanya keliatan dewasa ya, tapi tetep cute dengan rok kuning dan bootsnya hihihi. Hey liat deh sama boneka kelinci yang dipegangnya, haha unyu :D



A Little Princess



Soooo stunning! Duh cantik banget banget ini mah! Hahaha. Gaunnya cantik, girly banget, misterius gitu. Aku ngebayangin this beautiful little princess is waiting for her little Prince Charming :D vintage banget stylenyaaa, dandanannya juga kayak tahun 20an gitu ya. And that mask! Kayak lagi pesta topeng abad pertengahan (?) di Venice. Awww I'm so in love with her style! 

Wah, gimana stylenya? Keren-cute-cantik banget kaaan? Ngiler liat baju-bajunya hahaha. 
Tiba tiba aku jadi pengen someday I wanna dressed my little girl like them (whoaaa. Its too far Vira hahaha belum lah :p)
pictures are from: Fashion Kids Instagram.


XOXO
P.s: I love dressing up. Especially dressing up for little girl. Because they're so cute!

Tuesday, December 16, 2014

A Random Thought

Hello fellas! :) fifteen days to go to 2015. I'm so excited! It means I have to evaluate myself, what I've done this year and make a new my-self-resolution for 2015. Sound interesting, right? How 'bout you?

And yeah of course, there was some memories in 2014 that I still remembered. I just dont know why I can't let it away. You know, it about someone. Oh boy haha. (well i dont need tissue right now, I wouldn't crying for him :p)
So uh, even until today, I dont know what i felt for him. It hard to tell. It's like a messy thing when the thought of him come to my mind.


"I wish that i had never met you. Then there would be no need to impress you. No need to want you. No need for loving you. No need for crying over you. No need for heartbreaks. No need for pain or tears. No need for forgotten promises. No need for rejected hugs. No need for crying myself to sleep. No need for acting like you care. No need, for everything you've done to make me feel like absolutely nothing."

Xoxo
 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik